Veckans budskap från Djurens värld – Ekorren (25 september – 2 oktober)

0
Ekorren kommer med veckans budskap

Vi har precis haft nymåne i vågen och ekorren kommer här med budskap att se över dina tillgångar. Kanske behöver du nu börja lägga undan pengar för att se till att du har en buffert till vintern eller satsa på ett sparande för att kunna göra den där resan du drömmer om. Ekorren är duktig på att planera och spara för sämre tider och det är budskapet den kommer med. Det innebär inte att du ska göra avkall på allt men se till att det finns undanstoppat för oväntade utgifter eller för guldkant i vardagen. Det behöver inte bara innebära pengar utan kan också vara att du ska se till att planera roliga saker att göra under hösten och vintern för att säkra att livet inte blir så där tråkigt och regnigt som det kan bli utan planering. Det handlar om balans mellan att njuta nu men också se till att du kan leva senare utan att behöva snåla. Balans precis som vågen eftersträvar.

Har du förrestren någonsin pratat med en ekorre? Om inte, gör det! Men glöm inte ta med en påse nötter. För om du inte bjussar på nötter, då blir det inte mycket samtal med ekorren. Det är väldigt intressant att prata med ekorrar för de har lite annorlunda sätt att se på saker om man jämför med andra djur i skogen. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke