Veckans budskap från Djurens värld – Wallabyn (5-11 december)

0
Wallabyn kommer med veckans budskap

Vilket härligt djur som kommer med budskap denna vecka. Wallabyn lever i Australien och är ett riktigt yin/yang djur. Som har mycket vishet och mjukhet i sig men kan tuffa till sig och och slåss hårt mot en motståndare. 

Wallabyns budskap denna vecka är att se till att ha balans i det du gör. Öppna upp för positiva energier och människor men var inte rädd att stänga dörrar för det du inte vill ha längre. Fullmånen i tvillingarna kommer hjälpa dig genom processen. 

Det handlar också om jämvikt. Många stressar med jobb och att hinna fixa och trixa inför jul- och nyårshelgerna. Sansa dig! Världen går inte under om du missar att göra något du tänkt. Se till att njuta av en julkonsert, ta det lugnt och håll lite extra i utgifterna. De kan behövas till senare under vintern.

Ha en fin vecka!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke