Veckans budskap från Djurens värld – Ugglan (12-18 december)

0
Ugglans kommer med veckans budskap och det är ekonomi i fokus

Klok som en uggla! Nu är det verkligen dags att över dina tillgångar. Det kan gälla pengar in vs pengar ut. Har du fortfarande plus på kontot sista dagen innan löning? Grattis, då kan du lugnt vila dig tillbaka och fortsätta så. Men för er andra är det dags att se över ekonomin ännu en gång. Vad kan dras in på i det dagliga? Alternativt om du kan öka dina inkomster. Kan du sälja saker? Eller kan du se till att löneförhöjningen blir lite högre den här gången på jobbet? Här gäller det att tänka brett åt alla håll. Ugglans budskap gäller för hela kommande 2023. Om du redan nu ser till att det finns pengar över varje månad, då kommer du klara dig genom nästa år. Och annars är det hög tid att göra en budget och hålla dig till den.

Under hösten har jag märkt av att frågorna om ekonomin blivit fler här på Tarotguiderna. Nu när vi går mot årsavslut, kanske det är dags att rensa ut där hemma och sälja allt du inte behöver. Saker du inte använt på två år, kommer garanterat inte behövas i framtiden. Sälj! Många bäckar små kan göra en skillnad i slutändan. Se också till att ha lite kontanter hemma ifall elen stängs av under en kortare tid.

Sätt på dig dina uggleglasögon och se över din ekonomiska situation. Om du gör ett bra arbete nu, behöver du inte ligga sömnlös om nätterna framöver. Ha en fin vecka!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke