Tarotkort för helgen 16-18 december – Tornet

0
Tornets energi dominerar i helgen

Tarotkort för helgen är Tornet. Ha tillit och var inte rädd för dess energi. Det kan handla om ändrade planer i sista minuten, avslut eller förändring. Som alltid, blir det bättre när lugnet kommer efter stormen. I det lilla kan Tornet stå för renovering hemma. Det blir kaos ett tag men när allt är klart blir det fint och bättre.

En relation kan snabbt avslutas. Sanningar kan komma fram som leder till avslut. Och i efterhand kan du känna att “bra att det kom fram så jag kan släppa och gå vidare!”. För en singel, kan det innebära motsatsen. En oväntad partner kan dyka upp från ingenstans och ta dig med storm.

Om du inte trivs på ditt jobb, sätt dig i helgen och sök jobb. Det finns energier med dig som säger att du kan lyckas ömsa skinn nu och kanske landa i det där jobbet du gärna skulle vilja ha.

Det som sker i helgen, kommer att ha landat om ca 1-2 månader. Förändring och förbättring är ledorden. Ha en fin helg!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke