Veckans budskap från Djurens värld – Renen (19-25 december)

0
Renen kommer med veckans budskap

Renen kommer med glädje och positiv energi under julveckan. Efter en tuff höst för många är det dags att lägga sig i soffan och njuta av lite ledighet och vad du än gör, stressa inte. Det finns ingen anledning. Glädje handlar också om att möjligheter som kan dyka upp under veckan som inte är kopplat till julen. Det kan vara en ny möjlighet på arbetet, inom ekonomin eller inom något karmiskt i ditt liv. Veckan innehåller en nymåne i stenbocken. Det som startar nu har stor potential att växa lång tid framåt och som bygger en stabil grund. Om veckan bjuder på en ny bekantskap eller relation, så kommer relationen förmodligen att vara väldigt länge.

Ren kan också står för att rena. Att städa och göra plats för nya saker eller städa ur gammalt. Precis som man gjorde förr i tiden. Man storstädade inför jul. Att städa är också att byta energi och rena energi i hemmet.

Så ta av stressbyxorna och försök att bara vara i veckan. Ha en riktigt fin julvecka!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke