Avge inga nyårslöften idag

0
Bara stenbockar som fyller år idag ska avge nyårslöften.

Varje nyårsafton är det många som avger nyårslöften som sedan bryts ganska snart inpå nya året. Saken är den att det inte är så konstigt. För oss som tror på astrologi, så infaller ditt nyårsafton på din födelsedag. Om du avger löften då, har du både planeterna med dig men även en nystart framåt. Det är egentligen bara stenbockar födda 31 december som ska avge nyårslöften på nyårsafton. Alla andra ska avge löften på sin födelsedag. Det är många som kontaktar professionella astrologer för att få reda på mellan vilken tid på sin födelsedag som man ska avge nyårslöfte, för att ha så stark effekt som möjligt. Det skiljer från år till år. 

En ritual som jag själv fått lära mig av astrologer är att dagen innan födelsedagen skriver du ner allt du önskar lämna här i livet. Kan vara människor, beteenden, saker du fastnat i eller dylikt. Du rensar upp inför din födelsedag. När du skrivit ner allt du vill lämna (tänk på att skriva med kärlek så du inte drabbas av karma) bränner du upp brevet samma dag.

På din nyårsafton, d v s din födelsedag, då skriver du ett nytt brev. Vad du vill ha närmaste året. Det kan gälla pengar, kärlek, arbete eller något annat och du kan ange så många saker du önskar. Lägg det i ett kuvert och klistra igen. Lägg det någonstans där du kommer ihåg, exempelvis ditt smyckeskrin. Öppna det om ett år på nästa födelsedag och förmodligen har flera saker på din lista uppfyllts under året som varit, förhoppningsvis alla. Sen gör du om denna ritual varje år så attraherar du in mer flöde i livet. The sky is the limit! Lycka till!

Önskar alla mina läsare och kunder Gott Nytt År!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke