Helgens budskap 13-15 januari

0
Nu är det dags att släppa något. Kortet är från James van Praaghs kortlek “The power of love”

Detachment -avskiljande

Nu släpper du taget om något som inte tjänar dig längre. Det kan vara en relation, ett bråk, en vana, en bostad eller något annat som du släpper. Och det är enbart positiva energier i detta. Du lösgör energi som varit bunden som nu blir fri. Nu går även planeten mars framåt igen på himlen och även det skapar en nystart i energi framåt. 

Vill du ha hjälp att släppa något i ditt liv? Skriv ner på en lapp vad du vill släppa. Gå utomhus och bränn upp lappen, då kan inte energin stanna kvar i ditt hem. Vid fullmåne har denna ritual starkast att manifesteras eller dagen innan din födelsedag men du kan givetvis göra det när som helst när du känner att nu räcker det. Då visar du universum att ”det här är jag klar med”. Lycka till!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke