Budskap inför helgen 20-22 januari

0
Avundsjuka och fridfullhet

Den här veckan drog jag två kort. Du kanske har haft det lite kämpigt ett tag med någon person runtomkring dig. Oavsett hur personen betett sig mot dig så kan det handla om avundsjuka i botten. Avundsjuka kan handla om så många saker. Att personen inte mår bra, befinner sig på en sämre plats än du, har dålig självkänsla eller att hen inte kanske trivs på sitt jobb eller i sitt äktenskap. Människor kan må dåligt av så många saker och är inte alltid medvetna om vad som gör att de inte mår bra just nu. Budskapet till dig denna vecka är att personen tonar bort. Du får fridfullhet och det känns friare i din själ. Använd naturen till hjälp. Ta en långpromenad och lyssna på ljuden i naturen. Då rensar du ut det som inte hör hemma i din energi. 

Lördagen bjuder på en nymåne i Vattumannen som är kraftfull då flera planeter har vänt direkt senaste veckorna. Men tänk på att nymånen inte får sin kraft förrän den syns på himlen, ca två dagar efter den astrologiska nymånen sker. Nästa vecka kommer präglas av nymåneenergierna med ett ökat tempo. Ha en riktigt fridfull helg innan dess!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke